Uitgaan Chersonissos

Uitgaan in Chersonissos

Al jaren vormt Chersonissos een geliefde bestemming onder jongeren en feestgangers en dat is niet zo vreemd. In deze levendige en bruisende badplaats lijkt er geen einde te komen aan het feest en de uitgaansgelegenheden zijn in overvloed aanwezig. Met zijn futuristische discotheken, Hollandse feestcafés, relaxte loungebars en te gekke strandfeesten vormt Chersonissos de feestbestemming bij uitstek.

De meest populaire clubs in Chersonissos liggen op loopafstand van elkaar. In de clubs Camelot, Stratus, Cameo en Amnesia kun je compleet uit je dak gaan. De lasershows, muziek en sfeer zijn er subliem. Ook de Nederlandse straat met daarin Het Hof van Holland wordt veelvuldig bezocht door de vakantiegangers.

Wie in Chersonissos is moet natuurlijk ook zeker een keer een bezoek brengen aan Star Beach waar men in het hoogseizoen een groot openluchtfeest kan vieren aan het strand. Onder de naam Love star draaien hier de meest bekende dj`s van de wereld.

Populaire uitgaansgelegenheden in Chersonissos

Hof van Holland- In deze Nederlandse feestkroeg is het barpersoneel en worden veel meezingers gedraaid. De sfeer is er gemoedelijk en de oer-Hollandse gezelligheid wordt hier iedere avond door ruim 350 feestgangers gegarandeerd.

Cameo Club-In deze club draaien veel verschillende dj`s en worden er regelmatig thema feesten gehouden. Je kunt er erg goed cocktails drinken en uit je dak gaan op het ritme van de opzwepende muziek.

Matrix Club- In de grootste club van Chersonissos dansen dagelijks duizend mensen tot in de late uurtjes door. Met veel bekende internationale dj`s en veel verschillende feesten en thema`s is het een geweldige discotheek.

Meer informatie over de uitgaansgelegenheden in andere plaatsen
» Uitgaansgelegenheden Malia