Uitgaan Malia

Uitgaan in Malia

Malia is al sinds jaar en dag een bekende bestemming onder feestende vakantiegangers. In tegenstelling tot Chersonissos zijn de discotheken hier erg groot en weids. De vele kroegen, bars en discotheken worden gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer. Waar Chersonissos voornamelijk bij de Nederlanders in trek is, geldt voor Malia dat er veel Engelsen komen. Er wordt vaak gedacht dat de Engelsen voor veel onrust zorgen, maar dat is niet waar. In Malia is de sfeer misschien wel gemoedelijker dan in Chersonissos.

Populaire uitgaansgelegenheden in Malia

Cloud9- Deze discotheek staat bekend om twee zaken namelijk, drank en de lichtshow. In deze club zijn de lichteffecten overweldigend en daardoor zeker een bezoek waard. De goede DJ`s zorgen voor de juiste beats en de vijf enorme bars zorgen er voor dat het aan niets ontbreekt.

Apollo- Deze discotheek ligt midden in Malia en is één van de grootste discotheken van deze badplaats. Iedere avond draaien de DJ`s de meest geweldige dance muziek en regelmatig verzorgd de discotheek een gastoptreden van een bekende DJ. Deze discotheek heeft zelfs een zwembad en er wordt iedere avond een bingo gehouden.

Cosmos-Relax and enjoy in de Cosmos. In deze underground club hangt altijd een geweldige sfeer en wordt er voornamelijk R&B en Garage gedraaid. De vele internationale DJ`s maken het tot een speciale plek in Malia waar je geweest moet zijn.

Malibu- Absoluut de grootste discotheek van Malia bestaat uit twee delen. Aan de ene kant van de straat is de club te vinden, waar op de dansvloer en zelfs buiten mensen los gaan op de muziek. Aan de overkant van de straat vindt men de Relax zone waar men rustig kan uitrusten of kletsen of zelf kan voetballen. In deze chill out is een voetbalveld met tribunes eromheen.

Malia is misschien minder bekend bij Nederlanders, maar dat maakt het niet minder sfeervol en voor wie door wil gaan tot diep in de nacht op het geweldige ritme van de muziek, is Malia een aanrader.

Meer informatie over de uitgaansgelegenheden in andere plaatsen
» Uitgaansgelegenheden Chersonissos